Από το ευρώ, στο φλουρί!


Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, το ανεξάρτητο κρατίδιο των σκιτσογράφων απολαμβάνει τα οικονομικά οφέλη της ένταξης του στο νέο νόμισμα. 
Η Λέσχη των σκιτσογράφων, έκοψε και φέτος την καθιερωμένη βασιλόπιτα της. Παραδοσιακά το φλουρί βρέθηκε τρεις μέρες μετά, όσο δηλαδή διαρκούν τα θαύματα, αυτή τη φορά στο πρωινό του συναδέλφου Κώστα Βλάχου.
Ηχηρή η φετινή απουσία του Σπύρου Ορνεράκη και του κρασιού του, δικής του παραγωγής.


Βασίλης Παπαγεωργίου, σε... εγκατάσταση!
 Ο σκιτσογράφος/ζωγράφος Βασίλης Παπαγεωργίου ανίχνευσε τον τρόπο με τον οποίο αποδιοργανώνεται ο εαυτός μας και η εσωτερική μας αφήγηση μέσα στο χώρο, το χρόνο και το κοινωνικό γίγνεσθαι. ( copy-paste από το δελτίο τύπου της ομαδικής έκθεσης στην οποία συμμετείχε πρόσφατα "Το μέλλον που θυμάται". )


Refene installation
Η περσινή κάβα είχε αλωθεί από τους "συγκάτοικους στην τρέλα", στο δωματιάκι, στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ. Ληγμένες κόκα κόλες ήπιανε οι Τάσος Αναστασίου ( εξ ου και τα μούσια ) και Έφη Ξένου ( αυτή έχει πέσει στη μαρμίτα μικρή ). Οι υπόλοιποι ακολουθήσαμε τον ίσιο δρόμο των εμφιαλωμένων κρασιών. Ως άλλος Μαγκάιβερ, και υπό το σάουντρακ του εν λόγω σήριαλ, ο Ανδρέας Πετρουλάκης βρήκε μοναδικά τη λύση στο άνοιγμα των μπουκαλιών ΧΩΡΙΣ τη χρήση τιρμπουσόν. Μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων των μελών και μόνο με τη δύναμη του μυαλού του, άνοιξε όσα εμφιαλωμένα βρέθηκαν μπροστά του. Τα καταναλώσαμε, με τη δική μας δύναμη, της συνήθειας.


Μαραγκός, Κουντούρης, Μητρόπουλος, Βλάχος, Γεωργοπάλης, Μήλας και Πετρουλάκης (πρώτο πλάνο)


Πέτρος Ζερβός, Δημήτρης Χαντζόπουλος, Soloup



Παρόντες επίσης ήτανε οι Γιάννης Ιωάννου, Σπύρος Δερβενιώτης, Πάνος Ζάχαρης (και τα κεφτεδάκια του).


 
Ο πρόεδρος Ηλίας Μακρής, κρατώντας ανιχνευτή μετάλλου.

Και του χρόνου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις