Παυσίπονα Τραγούδια

Νέο βιβλίο στην πόλη!



Ύστερα από πολλές περιπέτειες, μνημόνια και capital controls , τα Παυσίπονα Τραγούδια επιχειρούν πλέον καθαρή έξοδο από το συρτάρι και ανυπομονούν να βρεθούν με κόσμο!

Καρδιογράφημα. (τραγούδι: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας).

Τα σκίτσα μου χορεύουν σε στίχους του Δώρη Αυγερινόπουλου, ενορχήστρωση Νίκου Καλαντζάκου και με τις πιο ενδιαφέρουσες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής. 

Αυτό που χάρηκα δουλεύοντας την εικονογράφηση του συγκεκριμένου βιβλίου ήταν τα σωστά, επιτέλους, ελληνικά, η πρωτοτυπία στη ρίμα και το στίχο και το συμπυκνωμένο νόημα των τραγουδιών του Δώρη. Αποτέλεσαν πρώτης τάξεως "σπρωξιά" προς τα εμπρός για τη δημιουργικότητα μου και τον ευχαριστώ. Δεν συμβαίνει συχνά.

Το άλλο που δε μου συμβαίνει συχνά είναι να δουλεύω μετά μουσικής. Ήταν πολύ ενδιαφέρον για μένα να "ακούω" το κείμενο (τραγούδι) και αυτό να αποτελεί αφετηρία έμπνευσης.

Κι όπως αναφέρεται και στην σελίδα του βιβλίου στο facebook "Τα Παυσίπονα Τραγούδια είναι ό,τι ακριβώς εννοούν.Παυσίπονα και τραγούδια μαζί σε μια συσκευασία.Χορηγούνται χωρίς συνταγή και δεν παρουσιάζουν αντενδείξεις.Γράφτηκαν για ειδικό σκοπό και αφορούν όλα τα είδη πόνου.Αλήθεια έχετε ποτέ αναλογιστεί πόσα είδη πόνου υπάρχουν;Απευθύνονται προς μικρούς και μεγάλους αρκεί να είναι παιδιά."

Περισσότερα για τα Παυσίπονα Τραγούδια και την πορεία τους, στη σελίδα τους, στο facebook Παυσίπονα Τραγούδια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις