Ιστορίες της Τέχνης. Σεμινάρια στον Πολυχώρο 17.

Νέα χρονιά, νέα ανοίγματα! Κι αυτή τη φορά, κάτι για ενήλικες! 
Ο Φεβρουάριος είναι κατ’ εξοχήν ο μήνας της Αποκριάς, του Καρναβαλιού και της τέχνης. H ιδανική εποχή για να ρίξουμε μια ματιά κάτω από τη μάσκα της Βενετίας.
Σας περιμένω, στην πρώτη μας συνάντηση γνωριμίας (open day) την Παρασκευή 21/2/2010, στις 7.30 μμ, με ελεύθερη είσοδο

Θα γνωρίσουμε τη Βενετία και την κουλτούρα της, με έναν καλλιτέχνη … έκπληξη! Εσείς παράλληλα θα μπορέσετε να πάρετε μια πρώτη γεύση από το περιεχόμενο του σεμιναρίου και των επόμενων συναντήσεων μας.

www.polyxoros.com  (+30) 211 412 4264

Τα σεμινάρια θα υλοποιούνται στον Πολυχώρο 17 στην Καλλιθέα, με μια συνάντηση-παρουσίαση κάθε 15νθήμερο. Μια ευκαιρία για υπέροχα ταξίδια στο θαυμαστό κόσμο της τέχνης, με παράλληλη γνωριμία μιας εποχής, σε μια όμορφη (διαφορετική κάθε φορά) ευρωπαϊκή πόλη και ενός αντιπροσωπευτικού της καλλιτέχνη. Κι όλα αυτά … χαλαρά: σε έναν όμορφο φιλόξενο χώρο, με καλή παρέα, βίντεο, μουσική και ίσως ένα ποτηράκι κρασί!

Ξεναγός σας στο συναρπαστικό αυτό ταξίδι στο χώρο και στο χρόνο η Μαρία Τζαμπούρα ( εγώ δηλαδή!), που με πολλή όρεξη θα μοιραστώ μαζί σας τις εμμονές μου για συγκεκριμένους καλλιτέχνες και πόλεις. Μαζί θα επισκεφτούμε (νοητά καταρχάς) το Παρίσι του Πικάσο, τη Φλωρεντία του Μικελάντζελο, την Τήνο του Χαλεπά κ.α.
Κι ύστερα, ποιος ξέρει; Γιατί να μην σκεφτούμε κάποια στιγμή, αν όλα πάνε καλά, με μια όμορφη παρέα, να τα κάνουμε και πράξη!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις