4 ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΤΟ ΣΚ

Iδέες για τους φίλους που μένουν Αττική και βλέπουν την καραντίνα ως ευκαιρία για να κάνουν πράγματα που δεν έκαναν μέχρι τώρα. Ξεκινάμε με ένα απλό πρόγραμμα ενδυνάμωσης χαρακτήρα, για αρχάριους και προχωρημένους, που όλοι μπορούμε να ακολουθήσουμε εύκολα από το σπίτι. Χτίστε μια προσωπικότητα που αντέχει στα δύσκολα, σε τέσερα απλά βήματα.

1.Για να μετακινηθείτε από δωμάτιο σε δώματιο, στέλνετε μήνυμα ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ και περιμένετε επιβεβαίωση μετακίνησης.

2. Μη συνωστίζεστε στον καναπέ. Αν κάθεται ήδη ΕΝΑ άτομο της οικογένειας εκεί, εσείς βγείτε μπαλκόνι, στέλνοντας κωδικό 6, για άσκηση.

3. Αντί να μιλάτε ήρεμα και σιγανά στους συγκατοίκους σας, ανεβάστε τη φωνή σας κατα δύο οκτάβες ό,τι κι αν λέτε. Καλύτερα ακόμη, ανεβάστε δύο οκτάβες και τσιρίζετε ταυτοχρόνως.

4. ΜΗ ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ, ΚΑΘΟΛΟΥ. ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. Ο χρόνος μετράει από τώρα.

Ακολουθήστε αυτό το προγραμματάκι και Δευτέρα πρωί, γράψτε μου πώς πήγε όλο αυτό.


Η Μαρία Τζαμπούρα έχει κάνει καραντίνα 1, 2, 3 και έχει και συνέχεια, στην Αθήνα. Επίσης Μνημόνιο 1, 2, 3 και συνεχίζεται, πάλι στην Αθήνα. Από αυτή εδώ τη στήλη, θα μοιράζεται μαζί σας τρόπους και συνδυασμούς για καλύτερη και πιο αποδοτική καραντίνα. Στο ποστ της επόμενης εβδομάδας: μικρά τιπ για την αύξηση της αντοχής μας στα lockdown. Επίσης, αναλυτικό πρόγραμμα για αρχάριους "πρόγραμμα 4 εβδομάδων για ακόμη ένα χαλαρό lockdown, εν όψει καλοκαιριού". Δοκιμάζουμε όλα τα νέα μοντέλα παντόφλας και τις επιδόσεις τους. Γραφτείτε στο newsletter μας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις